2013. február 8., péntek

TMI: A Film

Amit a Csontváros filmről tudni kell, az az, hogy augusztus 23.-án lesz az amerikai, német, francia, spanyol(...stb.) premier. A magyart még nem tudjuk pontosan, de valószínűleg a közelébe fog esni a többinek. Remélhetőleg.

A főszereplőkről egy kicsit bővebb információkat is szeretnék hozni, mert nem árt, ha tudjuk, hogy ki játssza a kedvenc karaktereinket. Mindig egy-egy tehetséges színész/színésznőről fogok hozni bejegyzést. A mostani  cikket a főszereplőt alakító színésznőnek fogom szentelni, Lily Collinsnak.

Lily Collins (Clary Fray): Ha a név ismerősen hangzott, akkor igen, ő Phill Collins, a híres zenész lánya. Brit származású színésznő és modell. Már eddig is több filmben láthattuk őt, mint az Elhurcolva, amiben Taylor Lautnerrel az oldalán játszik ;vagy a Tükröm,tükröm című újabb Hófehérke feldolgozásban. Míg az első inkább akciófilm, addig a másodikban leginkább a humor és a romantika kap szerepet, meg persze a fantasy. Ismertebb filmje még: A szív bajnokai; A pap - Háború a vámpírok ellen. 
Ebben az évben több filmje is a mozivászonra fog kerülni, mint például "The Mortal Instruments: City of Bones" vagy a "Stuck in Love." Az utóbbinak már megjelent az előzetese is.:

Akkor zárásként egy képet mutatok erről a gyönyörű színésznőről.:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése